Gastronomilägret 2021!

Gastronomilägret är ett astronomiläger med extra allt: extra mycket kul, extra god mat och extra lägerkänsla! Det är ett läger för dig som vill träffa såväl gamla som nya AU-vänner för att hänga och göra roliga, rymdiga saker tillsammans. Schemat är mer avslappnat än på andra AU-läger, och fokus är på att både skapa en naturlig umgängesplats för aktiva i AU, och ge nya medlemmar en möjlighet att komma in i gemenskapen ordentligt. Lägret äger rum den 6:e till 8:e augusti.  

Höjdpunkter

  • Trerättersmiddag
  • Filmkväll
  • Stjärnskådning
  • Sociala aktiviteter, god mat och (det viktigaste) trevligt umgänge!

Vem kan delta?

Alla som är mellan 15 och 25 år och är medlemmar i Astronomisk Ungdom kan delta på Gastronomilägret 2021. Om detta inte passar in på dig, och du ändå vill delta, skicka ett mail till oss och förklara dina omständigheter. Om du inte redan är medlem i Astronomisk Ungdom kan du bli det här, helt gratis.

Tid och plats

Lägret äger rum i Saxtorp på Landskronas scoutgård utanför Landskrona. Det börjar 19:00 fredagen den 6:e augusti och avslutas på förmiddagen söndagen den 8:e augusti.

Boendet

På scoutgården finns allt som behövs för den ultimata lägerkänslan, från härlig skogsmiljö precis intill boendet till eldstäder och en mörk natthimmel. Dessutom finns självklart dusch, toaletter och riktiga sängar.

Så hittar du hit

Varje deltagare står själva för kostnad och bokning av resa till och från lägret. Mer info kommer att skickas ut till alla deltagare! För de som behöver boka biljetter uppmanar vi även till att boka ombokningsbara biljetter! Om det skulle utgöra ett ekonomiskt hinder går det att kontakta arrangörsgruppen så betalar vi differensen. 

Covid-19 

Lägret planeras i nuläget att genomföras men om situationen ändras och lägret behöver ställas in kommer hela lägeravgiften att betalas tillbaka. Deltagarna kommer bo i rymliga lokaler och kommer större delen av lägret vistas utomhus. Det kommer som mest vara 24 deltagare på lägret. Avbokning är gratis fram till sista anmälningsdatumet den 23:e juli och vid avbokning på grund av rimliga skäl (t.ex. uppvisande av symptom eller sjukdom) tillkommer en avbokningsavgift på 50 kr. 

Kontakt

Har du några frågor om årets Gastronomiläger? Tveka inte att kontakta arrangörsgruppen på gastronauterna@au.se eller projektledare Victoria på victoria.raalas@au.se.

Vi i arrangörsgruppen ser verkligen fram emot Gastronomilägret och hoppas att just du vill komma!

//Gastronauterna Sara Madison Schaake, Saga Nilsson, Ariane Öhman Wiberg och Victoria Raalas

Varukorg