Gastronomiläger

Nu öppnar intresseanmälan för AU:s Gastronomiläger 2018!

Gastronomiläger är ett läger med extra allt: extra mycket kul, extra god mat och extra lägerkänsla! Det riktar sig till tidigare, nuvarande och framtida ideellt aktiva medlemmar i AU eller dess medlemsföreningar. Syftet är att vara ett läger för alla som vill träffa såväl gamla som nya AU-vänner för att hänga och göra roliga, rymdiga saker tillsammans – däribland stjärnskådning och sci-fi-film. Schemat är mer avslappnat än på andra AU-läger, och fokus är på att både skapa en naturlig umgängesplats för aktiva i AU, och ge nya eller blivande aktiva medlemmar en möjlighet att komma in i gemenskapen ordentligt.

Lägret äger rum den 17-19:e augusti på scoutgården Göransborg i Skåne, endast 40 minuter från Lund. På scoutgården finns allt som behövs för den ultimata lägerkänslan, från badsjö inom gångavstånd till eldstäder och en mörk natthimmel. Dessutom finns självklart dusch, toaletter och riktiga sängar. Deltagaravgiften är inte bestämd än, utan beror på hur många som visar intresse. Anmälan förväntas öppna i början av juli men du kan intresseanmäla dig redan nu.

Hoppas vi ses i sommar!

/Gastronauterna Sofia, Rebecka, Alma och Ludvig

 

Intresseanmälan

  • Exempelvis tidigare deltagit i läger eller Rymdforskarskolan, varit med och arrangerat läger eller annan AU-verksamhet, har eller haft förtroendeuppdrag i en AU-ansluten förening, etc.