Åk på inspirationsdagar i rymdfart och rymdteknik i Kiruna!
2-4 januari 2024 är det dags för ännu en upplaga av Norrskenslägret! Norrskenslägret är ett läger i Kiruna där likasinnade ungdomar får möjlighet att socialisera, nätverka och lära sig om astronomi och rymdteknik. Målet är såklart också att få se norrsken (aurora borealis). 

Program
Under Norrskenslägret får deltagarna ta del av studiebesök på Esrange, föreläsningar och rymdaktiviteter. Under lägret får deltagarna träffa andra rymd-intresserade från hela Sverige och knyta band för livet. 

Vem kan delta?
Norrskenslägret riktar sig till gymnasieelever (eller de som är mellan 16-19 år) som har ett intresse för rymden och astronomi och vill få en upplevelse för livet. Du behöver även vara medlem i någon av AU:s medlemsföreningar.

Deltagaravgift
Norrskenslägret äger rum den 2-4 januari 2024 i Kiruna. Deltagaravgiften ligger på 1000 kr per person. I denna avgiften ingår mat, boende, transport under lägret och lägret. Mer information om packlista, tider och mötesplatser skickas till deltagarna i god tid före programmets start.
OBS: transport till och från Kiruna ingår inte i avgiften.

Anmäl er senast den 18 december 2023. Genom att skicka in en anmälan godkänner ni att vi hanterar era uppgifter enligt vår integritetspolicy.

Kontakt: norrskenslager@au.se

Projektledare: Anton Lindbro

Undrar du någonting kring Norrskenslägret i Kiruna? Tveka inte att kontakta projektgruppen på norrskenslager@au.se så hjälper de dig. Hör gärna av dig om du har några speciella behov som vi behöver vara extra förberedda på. Ingen fråga är för stor eller för liten; kontakta oss så kan du få mer information om lägret och om det kommer att passa just dig eller din ungdom.

Varukorg