Bli en av Astronomisk Ungdoms nya Rymdreportrar!

AU söker nu nya Rymdreportrar! Under tidigare år så har Astronomisk Ungdom haft något som kallats för skribenter, där man som medlem fått chansen att skriva på AU:s blogg och uppdatera dess sociala medier. Då AU-bloggen och de sociala medierna den senaste tiden utvecklats mycket och AU är i behov av något mer än bara någon som kan skriva så har vi nu lanserat konceptet Rymdrapportörer. Vad är då detta? Jo det är väldigt likt att vara skribent, men att vara Rymdreporter är mycket roligare.

Som Rymdreporter får du chansen att bli ansiktet utåt för Astronomisk Ungdom på den officiella hemsidan, Facebook, Twitter och Instagram. Detta sker genom att du publicerar inlägg om de senaste inom rymden, ger inspiration och tipsar om saker som berör rymden. Du kommer även ha möjlighet att då och då närvara vid rymdrelaterade event i Sverige för att kunna rapportera om detta till medlemmarna. Rapporteringen ska ske live via AU:s sociala medier och efter eventet ska ett inlägg innehållande både bilder och text publiceras på den officiella hemsidans nyhetssida. Under eventet förväntas du om möjligt även marknadsföra Astronomisk Ungdom, t ex genom att bära en T-shirt med loggan på eller att networka för att sprida information om AU.

Låter det här intressant för just dig och du känner att du vill veta mer och anmäla dig? Tveka då inte att kontakta förbundets kommunikatör Theresia Hestad för mer information och vägledning. Theresia når du på: theresia.hestad@au.se. Uppdragsbeskrivningen med mer information om uppdraget, och vad som förväntas av dig, finner du här:

Uppdragsbeskrivning – Rymdrapportör

maxresdefault

Varukorg