Inlägg-förslag

Hej alla läsare!

Jag sitter just nu hemma hos min farmor och farfar i Östersund med min mysiga Oxford University-tröja och kom på att tänka på ett roligt inlägg jag kan skriva senare! När jag berättar för folk att jag fick stipendium från Oxford för att kunna pluggade matte och fysik där i två veckor brukar de vanligaste frågorna vara ’hur fick du det?’ ’hur gjorde du?’ och jag förstår att det är många som vill det med, men det är inte omöjligt! Jag tänkte att jag kunde skriva ett inlägg hur det gick till så ni alla där ute som är intresserade av matte och fysik – eller något annat ämne – kan få studera det i en av världens mysigaste studiemiljö (enligt mig!). Vad tycker ni om det? Är det något ni skulle vara intresserade av?

WIN_20160809_151534

Jag och min fina tröja.

Varukorg