NASA RS-25 Rocket Engine for mission to Mars

image_57c86586ddf2b33ff921083a_57c866362a6b2209efbcc356
Hejsan

Dagen började med en föreläsning om projektarbeten och därefter hade vi en falsk föreläsning som egentligen inte var en riktigt föreläsning. Alla blev riktig lurade och trodde seriöst på att det var en riktig föreläsning som var på en avancerad nivå. Jag fick iallafall lära mig en läxa, och det är att säga till läraren om jag inte hänger med och förstår.
Idag så har jag fått mitt första projekt i MDH. Jag och tjejerna valde ett projekt vid namn, NASA RS-25 Rocket Engine for misson to Mars. Jag är otroligt taggad att redan börja med projektet med Sheida, Kani och Amanda. Vi bildade en riktig tjejgrupp som vi absolut kommer att fixa detta projekt utan hinder (riktig girl power)
Varukorg