Förbundsstyrelsen på arbetshelg i Stockholm

 

stockholmDen första helgen i oktober träffades äntligen hela det här gänget igen för en styrelsehelg tillsammans i Stockholm.

Vad stod då på förbundsstyrelsens agenda denna helg?

Det som förbundsstyrelsen främst lägger tid på en helg som denna är alla dokument som förbundet har, och strategisk och långsiktig planering och visionering kring förbundet. Styrdokument har setts över och nya versioner av såväl måldokument som en heltäckande förbundsstrategi har tagits fram. Dessa kommer snart publiceras på hemsidan för synpunkter av er medlemmar inför årsmötet. Även en gedigen förbundspolicy har snart färdigställts, som tillsammans med en krisplan kommer att strukturera upp arbetet i AU och säkerställa att alla, såväl personal, förtroendevalda och ideellt aktiva som medlemmar, känner sig trygga och har roligt i en utvecklande och säker miljö i förbundet. Även AU:s ekonomi och samarbeten har setts över, och idéer för nya verksamheter har tagits fram. Dessa kommer att offentliggöras inom kort!

Andra saker som det har pysslats med är bland annat framtagning av nya profilprodukter, planerande av AU-konferensen för alla aktiva i förbundet, höstens tävling har tagits fram, och mycket mer. Vill du veta mer i detalj om vad vi gjorde eller skicka in dina synpunkter, tveka inte att kontakta styrelsen på forbundsstyrelsen@au.se. Skriv till oss om du har frågar om vårt arbete, eller om du själv har idéer kring vad styrelsen kan arbeta med i framtiden. Du är också välkommen att kontakta oss om du har egna idéer på verksamheter som du själv vill driva inom AU, eller om du vill engagera dig i befintliga verksamheter.

Varma hälsningar

Theresia Hestad, kommunikatör i förbundsstyrelsen

dsc_1242

Varukorg