Sök Rymdstipendium och projektbidrag!

Nu är det hög tid att skicka in dina ansökningar! Medlemmar i alla åldrar kan vara med och söka pengar för projekt som har anknytning till rymden, och går du på gymnasiet kan du göra ett projektarbete, antingen ett gymnasiearbete eller ett fristående arbete, och vara med och tävla om vårt stora resestipendium. Läs mer här nedan!

Sök pengar och förverkliga dina idéer – deadline är 15:e februari!

Du som medlem kan söka pengar från Astronomisk Ungdom för att genomföra ett rymdprojekt! Det kan handla om ett gymnasiearbete, ett projekt med klassen, att bygga en egen rymdraket av kartong eller något helt annat; bara din fantasi sätter gränser! Vi beviljar bidrag för projekt som främjar ungas rymdintresse, antingen ditt eget eller andras, och för projekt som väcker intresse för rymden hos de som inte redan har det! Deadline är 15:e februari. Alla medlemmar mellan 6 och 25 år är välkomna att ansöka. Yngre medlemmar kan ta hjälp av målsman vid ansökan om projektbidrag. Klicka här så får du mer information om hur du ansöker!

Tävla om Astronomisk Ungdoms Rymdstipendium!

Går du på gymnasiet och har gjort ett gymnasiearbete med anknytning till rymden? Eller har du kanske gjort ett annat projektarbete om rymden, i skolan eller på fritiden? Då ska du vara med och tävla om Astronomisk Ungdoms Rymdstipendium 2017! Stipendiet tilldelas varje år en svensk gymnasieelev som gjort ett gymnasiearbete eller annat projekt med anknytning till astronomi eller rymdteknik. Gör ett projektarbete om rymden och ta chansen att vinna ett fantastiskt resestipendium till forskningslägret International Astronomical Youth Camp! Det behöver inte nödvändigtvis vara ett tekniskt eller naturvetenskapligt arbete, utan du kan också göra ett arbete i t.ex. samhällskunskap, pedagogik eller psykologi som har någon koppling till rymden. Sök senast 30:e mars. Klicka här så får du mer information om hur du ansöker!

Varukorg