KTH space Seminar – Future liquid rocket engines

Vilken fantastisk och effektiv dag! Då jag var i KTH och hade mitt möte med Pepp! och med min inspirationsföreläsnings-partner Aroshine passade jag på att närvara i en föreläsning (future liquid rocket engines) om raket motorer. Konstigt nog så ”rättade jag” föreläsaren då han sa att man inte kan återanvända motorer som har flygit i tidigare raketuppskjuttningar. Mitt första projekt i MDH handlade just om RS-25 motorn som har används tidigare och som kommer att användas igen till nästa raketuppkjuttnang av raketen SLS. Hur som helst så var denna föreläsning givande där jag fick lära mig om raket motorer. Bäst av allt så delade jag föreläsningssalen med Christer Fuglesang!
 
Efter föreläsningen hade jag möte med min underbara projektgrupp från IGEday och vi har snart fått in 300 tjejer, så kul! Trotts att vi har haft problem gällande marknadsföringen så har vi in då lyckat så bra! Snart så kommer vi få in vår officiella affish och då jävlar blir det att marknadsföra på full fart!
God natt från en workaholic och rymdnörd<3
Varukorg