Vill du jobba på ESA i framtiden?

ESA är den europeiska rymdorganisationen European Space Agency! Vill du jobba på där i framtiden, eller planerar du kanske att söka till någon av alla utvecklande trainee- och praktikplatser som erbjuds där varje år? Vid arbetsmarknadsdagarna i Göteborg och Linköping kommer representanter från rymdorganisationen att finnas på plats och svara på dina frågor! Det gäller Charm i Göteborg den 7-8 februari  LARM i Linköping den 14 februari. Missa inte det!

Läs mer hos hos ESA för att se vilka jobb och praktikplatser som är öppna för ansökan just nu!

ESA har mer än 2300 medarbetare i 22 länder, och är därmed Europas huvudorganisation i rymdutveckling och rymdvetenskap. Deras verksamhetsområde inkluderar stora projekt i rymdvetenskap, telekommunikation, navigation, jordobservationer, uppskjutningar, bemannad rymdfart och mikrogravitation och här arbetar alltifrån ingengörer till IT-specialister, fysiker, matematiker, astronomer och astrofysiker.

Här kan du läsa om Tobias Kuremyr; killen som redan som barn hade ett stort rymdintresse och som nu arbetar på ESA i Nederländerna! Däremellan hann han plugga civilingenjörsprogrammet i elektroteknik på KTH. Läs om Tobias resa här!

Varukorg