Nu kan du anmäla dig till vårens Ungdomens Star Party

Anmäl dig till Astronomisk Ungdoms vårläger 24-26 mars! Det är en helg i Stockholm där du får chansen att träffa andra rymdintresserade ungdomar från hela Sverige, för att tillsammans lära er mer om astronomi och rymdteknik, umgås, delta i studiebesök och testa på olika rymdlaborationer på Vetenskapens hus.

Ungdomens Star Party 2017 är Astronomisk Ungdoms traditionsenliga vårläger för ungdomar mellan 13 och 25 år. Denna gång kommer vi att hålla till i Stockholm den 24-26:e mars, där vi kommer att bo tillsammans i scoutstugan Bygget i Älvsjö.  Det blir en helg fylld av rymd och astronomi, observationer av stjärnhimlen, mysiga lägeraktiviteter och ett häftigt besök hos satellitföretaget OHB Sweden som bland annat arbetat med NASA:s Orion-kapsel!

Det kommer garanterat att bli en fullspäckad helg som ger mersmak för allt vad heter rymd och astronomi, vare sig du bara är lite nyfiken och vill lära dig mer eller om du redan siktar mot stjärnorna med ditt rymdintresse. Inga förkunskaper krävs, så tveka inte – häng med!

Höjdpunkterna:

  • Föreläsningar inom astronomi och rymdteknik
  • Studiebesök på OHB Sweden
  • Mysiga lägeraktiviteter
  • Observationer av stjärnhimlen
  • Laborationer på Vetenskapens Hus
  • Umgänge med andra unga som gillar rymden!

Läs mer och anmäl dig eller ditt barn här senast 15:e mars: https://www.astronomiskungdom.se/ungdomens-star-party/

Kontakta projektgruppen på usp@au.se om du har några frågor. Vi hjälper dig gärna och kan även hjälpa till att avgöra om lägret passar just dig, eller ditt barn eller ungdom. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Varukorg