”Längesedan” sist

eller ja, allt är relativt (utom ljusets hastighet i vakuum… ;)).

Men wow vad skolan tagit över mycket. ”Tvåan är värst” har man hört i flera år, tänk att de faktiskt hade rätt? Inte så mycket har hänt för min del, planerar att skriva lite mer om CERN och speciellt mitt gymnasiearbete jag ska göra där i trean. Det längtar jag efter jättemycket!

Jag vill också tipsa alla om att gå på AU-konferensen, jag skulle själv medverka men tyvärr har det dykt upp några hinder men ska försöka fixa så jag kan vara där och träffa alla! Man saknar gemenskapen och speciellt när man är en ambitiös elev är det lätt att man inte hinner med allt det roliga, ni vet hur det kan vara. Jag tycker dock det kanske roligaste för mig är att Mathias Sundin kommer! En stor förebild för mig, tänk att han faktiskt gör rymden till politik? Att han gör något för att vi ska satsa mer på det? Imponerande!

Hur som helst hoppas jag ni alla har det bra och att ni som har lika mycket (eller mer) plugg än vad jag har också försöker vara starka! Snart är det lov = TID ATT LÄSA RYMDBÖCKER

Som avslut vill jag också tipsa er om en serie: The Expanse. Se den! Den finns på netflix och är perfekt för er rymdentusiaster. Vill inte säga för mycket men ni kommer definitivt inte att bli besvikna! Den finns bl.a. på netflix.

Eleonora

Varukorg