Låt ditt barn bli rymdforskare för en helg!

Den 17-18:e juni har ditt barn chansen att bli rymdforskare för en helg och utforska solsystemet och övriga universum tillsammans med likasinnade. Det är nämligen dags för Astronomisk Ungdoms andra upplaga av Space Camp; ett rymdläger för barn och unga mellan 8 och 12 år!  På med rymddräkten och labbrocken och missa inte årets roligaste rymdhelg! Anmälan stänger den 3:e juni.

Den 17-18 juni i Stockholm har ditt barn chansen att utforska solsystemet, lära sig hur man reser till Mars och annat häftigt som har med rymden att göra. Det är ett perfekt tillfälle att utveckla ett naturvetenskapligt och tekniskt intresse genom att ta tillvara på barnens fascination för rymden. Samtidigt får deltagarna träffa många nya vänner och delta i roliga och lärorika aktiviteter. Inga förkunskaper krävs, utan alla som deltar kommer att lära sig mycket nytt, ha roligt tillsammans med andra och utvecklas på sin egen nivå. Astronomisk Ungdom har hittills anordnat 3 läger för barn mellan 8 och 12 år, och samtliga har varit mycket uppskattade av alla deltagare.

 

En helg fylld av rymd och astronomi!

Under Space Camp får ditt barn genomföra häftiga rymdlaborationer, lyssna till spännande föreläsningar och delta i roliga lägeraktiviteter tillsammans med andra barn. Det enda som krävs är nyfikenhet och upptäckarglädje! Höjdpunkter du och ditt barn har att se fram emot är:

  • Spännande aktiviteter på Vetenskapens Hus
  • Experimentera och utforska
  • Mysiga lägeraktiviteter med rymdtema
  • Rymdfilmkväll

och mycket mer!

Frågor? Kontakta arrangörsgruppen på spacecamp@au.se eller ring AU:s kansli på 070 – 000 90 56.

Läs mer och anmäl dig här senast 3:e juni.

Varukorg