Se Guardians of the Galaxy!

I helgen höll LUNA i en bioaktivitet där vi såg Guardians of the Galaxy vol 2. Den var otroligt roligt och likaså charmig! En film jag rekommenderar.

Jag och Scott såg den första filmen veckan innan (två försök, somnade på första..) och måste säga att även den var fylld med humor, om än den nya var snäppet roligare. Min favorit karaktär måste vara Groot som är ett träd vars ända mening han kan säga är ”I´m Groot` (bilden ovan). Han är oerhört söt och dessutom räddade han alla genom att skydda dem med hans grenar i första filmen! Vilket gav mig intrycket att han är en väldigt givmild individ. Däremot är det något charmigt över samtliga karaktärer, de har alla sitt speciella. Personligen så tycker jag mycket om filmer som denna i och med att de tar en på en resa i rymden samtidigt som de underhåller. Jag är ju en sådan där nörd som stör mig på när de trotsar fysikens lagar, men det gör att det ändå blir kul att påpeka saker som kan leda till givande diskussioner. Så denna film borde vara ett perfekt val för rymdnörden, enligt mig.

Budskapet med filmen är även det klockrent! Jag tolkade det som att man inte ska vara girig och föredra ett evigt liv framför ett fungerande universum av mångfald. Så i mina ögon gick detta fina budskap ihop med charmen och humorn perfekt!

Vi hann även med en del innan filmen som att fixa snacksskålar av kartong med guldiga ränder och ta en fika. En mysig kväll helt enkelt. ♥

Varukorg