Astronomisk Ungdom växer så det knakar och fler rymdintresserade ungdomar hittar varje dag hit och blir en del av Sveriges gemenskap för unga med rymdintresse. Men vi vill så klart bli ännu fler! Mellan den 18:e och 24:e september infaller därför Astronomisk Ungdoms officiella värvarvecka – veckan då vi tillsammans går ihop och gör Astronomisk Ungdom synligt för ännu fler barn och unga. Var med du också!

Astronomins dag-veckan, den 18-24 september, är den vecka på året som vi alla tillsammans visar upp för så många som möjligt att medlemsföreningarna och AU som förbund finns, och därmed värvar extra många nya medlemmar. Låt oss under denna vecka skapa ett rejält trappsteg i grafen över antalet medlemmar över tid 2017!

Vill du vara med och sprida astronomiglädjen till ännu fler barn och unga? Du kan anordna egna värvarevent och se till att dina vänner och barn och unga i din stad blir en del av Astronomisk Ungdom! Varje ny medlem får som vanligt en gratis prenumeration på tidskriften Populär Astronomi och möjligheten att delta i flera rymdaktiviteter varje år. Dessutom gör varje ny medlem det möjlig för oss att uppfylla barns rymddrömmar och bidra till att ungdomar får möjligheten att utveckla sitt astronomiintresse – så med varje värvning är du med och gör vår verksamhet möjlig. Sprid ordet om Sveriges bästa astronomiförbund och låt dina vänner bli medlemmar gratis här!

Tveka inte att kontakta kansliet om du vill ha material, såsom posters, att använda, eller om du behöver mer information om Astronomisk Ungdom inför värvarveckan. Du kan också kontakta din medlemsförenings styrelse och se om du kan vara med och hjälpa till vid något officiellt värvarevent i din stad.

Stort tack till alla fantastiska medlemmar som deltar under Värvarveckan 2017 – nu kör vi!

 

AU:s Louise Fischer och Elias Waagaard värvar nya medlemmar på en gymnasiekonferens.