2017: Premiär av AUs fantastiska rymdfilm med Christer Fuglesang

Under Astronomins dag och natt släppte Astronomisk Ungdom en fantastisk rymdfilm med Christer Fuglesang som berättarröst. Filmen är producerad i samarbete med produktionsbolaget Depiction och tar tittaren med på en resa genom rymden. I vår rymdfilm får du följa med vår svenske astronaut på en resa genom solsystemet och vidare ut i rymden! Vi lämnar jorden, passerar månen, åker förbi våra vänner Rosetta vid kometen 67P och Cassini vid Saturnus, och fortsätter ut ur vår galax och vidare ut i rymden. Under 2017 arbetade Astronomisk Ungdom tillsammans med produktionsbolaget Depiction med att ta fram en vacker rymdfilm som förmedlar det som är så fantastiskt och fascinerande med just rymden. Syftet är att visa att rymden är cool, hur långt människan har tagit sig på rymdområdet och hur mycket det fortfarande finns att utforska, för att inspirera fler barn och unga att ta vara på sina rymddrömmar och utveckla sitt rymdintresse tillsammans med oss.

Varukorg