Speciallucka i vår julkalender – 30% rabatt i webbshoppen 19/12

I vår julkalender lyfts några av historiens mest framstående astronomer och rymdforskare fram varje dag! Lär dig mer om fantastiska upptäckter och vetenskapliga rön av vetenskapare du kanske aldrig hört talas om förut, men vars upptäckter helt har förändrat vår syn på universum! Idag, den 19/12, gömmer sig dessutom en överraskning i kalendern – missa inte den!

Ett nytt inlägg publiceras varje dag ända fram till julafton. Bakom dagens lucka hittar vi ingen mindre än Carl Sagan – och med tanke på att våra dundersnygga profilprodukter pryds av några av hans bästa och vackraste rymdcitat är det ett perfekt tillfälle att ta en titt på vår webbshop. Idag, den 19/12, får du nämligen 30% rabatt på hela sortimentet – ett perfekt tillfälle att inhandla coola och mysiga rymdjulklappar till alla barn och unga som gillar rymden! I webbshoppen finns alltifrån tjocktröjor, t-shirts, pennor och muggar till nybörjarteleskop som får plats hemma i bokhyllan. Kika in via länken ovan, och tveka inte att kontakta kansliet om du har några frågor om produkterna.

Mer om den älskade astronomen och författaren Carl Sagan kan du läsa i lucka 19 av vår julkalender. Du hittar julkalendern här.

Varukorg