Debut i radio

Den 17 november gjorde jag och Anja Saksi debut i radio: P4-Östergötland! Vi pratade rymden en fredagsförmiddag, vad kan vara roligare än det? 

Programledaren hette Jessica Gredin och hon var verkligen snäll mot oss två som var väldigt nervösa. Egentligen har jag inte tänkt på radio som något jag skulle vara nervös inför, men det var jag verkligen. Hursomhelst var det väldigt roligt och då vi kunde diskutera vad vi skulle prata om mellan låtarna blev resultatet bra. Vi tog även några roliga bilder varav en finns här ovan.

Senare på eftermiddagen skulle astronomen Magnus Axelsson från Stockholms Universitet anlända med tåget i Norrköping och hålla i en föreläsning för LUNA. Med tanken på detta event ringde vi upp Axelsson under programmet och diskuterade svarta hål med honom. Mitt intryck av inslaget var att det blev uppskattat och det blev en rolig twist på det hela.

Jag, Anja och Jessica pratade i nästan 40 minuter med inslag av musik och vi kunde ha fortsatt längre. När jag och Anja gick ut ur inspelningsrummet var våra känslor raka motsatser från när vi gick in: vad roligt det var! Vi båda log och hoppades på att vi får komma tillbaka någon mer gång.

Här hittar du programmet! 

Varukorg