Julklapp från Volante!

Häromdagen fick jag ett överraskande paket som jag inte var beredd på från företaget Volante! I paketet låg det tre böcker med spännande titlar och en fin lapp som ni ser på bilden nedan, stort tack för presenten. 

På deras hemsida kan man läsa om deras vision vilken är följande: ”Volantes vision är att göra världen lite klokare och roligare. Det försöker vi uppnå genom att sprida idéer och kunskap – i form av böcker, föredrag och konferenser. ” och hur underbart låter inte det?

Jag ser med spänning fram emot att ta mig an dessa titlar och jag kommer uppdatera bloggen med mina tankar och idéer, samt en och annan analys. Om du inte kan vänta tills jag har läst dem kan du alltid kika in på Volantes hemsida och utforska dessa, samt andra, titlar som de erbjuder!

Ha en god jul så länge!
Kram ♥

Varukorg