Öppet hus på ESA:s center i Nederläderna

Den 7:e oktober är det öppet hus hos ESA – European Space Agency, den europeiska rymdorganisationen. Ta chansen att lära dig mer om rymden och kommande rymdmissioner, träffa rymdforskare och astronauter och utforska ESAs rymdcenter i Noordwijk i Nederländerna i din egen takt!

Nu kan du anmäla dig till årets rymdigaste studiebesök under ESA Open Day i Nederländerna den 7:e oktober. Öppet hus anordnas på ESAs center i Noordwijk, och du kommer att få ta del av vetenskap och teknik från hela den europeiska rymdorganisationen! Årets tema är ”En resa genom rymden med Europa!” ESA Open Day arrangeras årligen och lockar varje år upp emot 8000 besökare.

Läs mer och anmäl dig, dina vänner och din familj via denna länk. 

Många besöker kommer varje år till till ESA Open Day! Till höger syns en replika av Columbus-modulen (som finns på Internationella rymdstationen) i realstorlek. Vi ser även en modell av ISS, ESAs ATV och NASAs Orion-farkost.
Varukorg