Rymdforskarskolan 2019 i Stockholm – dag 7

TJA TJA BLOGGEN 2.0

Bildkälla: Rymdstyrelsen

Idag har vi på Rymdforskarskolan byggt burksatelliter utav arduinos och byggt våra raketer till vår raketuppskjutning som vi ska skjuta upp senare .i veckan. Vi har just nu inte samma kreativa gnista som under vårt förra blogginlägg, men det här kommer nog gå bra i alla fall. Dagens föreläsningar handlade om rymdens- och astronomins historia, och var båda otroligt intressanta. Efter föreläsningarna skrev vi klart vår kod, och fick sedan gå att se vår alldeles egna, svenska satellit; MATS. Dagen har allt som allt varit rolig och lärorik. mÅns fick feeling igår och satt och pratade astrofysik med oss hela kvällen. Det var kul, intressant och lärorikt. . Kom ihåg att söka till RFS, det är roligt. God natt!!!
/mÅns maskar (Emilia, Hampus Sara, Klara, Emma, Albin, Oskar).

Varukorg