Ny kurs för projektledare och projektgrupper

Tycker du det verkar svårt att leda en projektgrupp eller att planera en nationell verksamhet? Vi på AU vill underlätta för dig med några nyheter som ska ge dig de verktyg du behöver för att kunna leda en grupp och planera en fantastisk verksamhet. Vi söker nu flera projektledare och projektgrupper, så ta chansen och sök, och på köpet få en kurshelg du kan ha användning för i andra sammanhang också!

Det finns flera utmaningar i att leda och planera en verksamhet. I en första anblick kan det kännas omöjligt, att det är mycket att tänka på. Ett sätt att underlätta, och kanske få bort känslan av att det är omöjligt, är att jobba i grupp. Det är svårt för en person att fixa allting inför en verksamhet och därför vill vi att ni ska jobba i projektgrupper med en projektledare. Det är viktigt att ha ett bra samarbete i gruppen och att ni lyssnar på varandra så ni skapar en verksamhet ni alla är nöjda med. Om ni inte är överens så behövs en tydlig ledare som har “final say” så att ni kommer vidare i processen. Ansöker du som projektledare från och med i år kommer du få en kurs i hur du kan leda din grupp på bästa sätt, samt tips på hur ni kan planera er verksamhet. Du som projektledare kommer att få själv välja ut din projektgrupp och om det känns svårt, kontakta kansliet så hjälper vi dig. Projektgruppen är också välkommen på kursen!

Kursen kommer vara under en helg och innehålla föreläsningar, workshops, tid där ni får dela erfarenheter med andra projektgrupper, och även avsatt tid för att komma igång med planering. Det kan verka tidigt att redan nu söka uppdrag till verksamheter som ska hållas nästa år redan nu, men vi vill ge er möjligheten att träffa andra och bolla ideér redan nu så kommer det att gå smidigare att köra igång med den stora planeringen i höst.

En annan nyhet för i år är att kansliet har expanderat med en anställd verksamhetsutvecklare som finns till för er under hela er planering och genomförande av verksamheten. Det finns inget vi inte kan lösa tillsammans!

Så ta nu chansen! Sök ett uppdrag som projektledare och se till att våra medlemmar får en upplevelse de sent ska glömma. Du får också få kompetens som du kommer ha nytta av resten av livet!

Gå in här och sök!

Varukorg