Projektgruppen för Rymdresan presenterar en virtuell rundtur av ESA ESTEC!


Den 20:e mars kl. 13:00 – 16:00 är medlemmar i Astronomisk Ungdom som är i åldern 15+ (gymnasiet och uppåt) inbjudna till en GRATIS virtuell rundtur av ESA ESTEC! Programmet består av en introduktion av ESA ESTEC följt av fördjupningar i fyra ämnen: rymdflygplan, 3D-printing, robotar på Månen och Mars och satellitdesign. Programmet är en liten sneak peek på vad Rymdresan 2021 kan komma att innehålla…

Inför programmet kommer deltagarna delas in i fyra grupper som motsvarar de fyra fördjupningsämnena. Dessa grupper kommer få uppdraget att tillsammans titta på några videos och arbeta med några frågor innan rundturen. I formuläret kommer du få ange vilken grupp du helst vill vara med i och ditt andrahandsval. Gruppindelningen kommer göras så att så många som möjligt får den grupp de helst vill vara i. Dock kan vi inte garantera att du hamnar i just de grupperna du helst vill vara i. Notera att gruppindelningen bara är för förberedelserna. Alla deltagare kommer få lyssna på alla pass.

Anmäl er så fort som möjligt! Det är först till kvarn som gäller. Om ni vill garantera en plats så skynda, skynda!

Anmälan stänger den 28e februari. Efter det kommer ni kontaktas på mejl med besked om ni fått plats eller inte, samt veta vilken grupp ni delats in i och kontaktinformation till de andra i gruppen. Rundturen är för er som är medlemmar i Astronomisk Ungdom. Om du inte är medlem kan du bli medlem gratis här: Bli medlem!

Anmäl dig till rundturen här!


Bild: ESA

Varukorg