Invigning av Rymdcafé!

Astronomisk Ungdoms förbundsstyrelse har skapat en ny discordserver, kallat Rymdcaféet. Rymdcaféet är tänkt som ett virtuellt café på discord där medlemmar eller andra intresserade av rymden alltid har möjligheten att umgås. Här kan föreningar ha sina möten eller anordna online event om de så önskar, eller så kan det användas som en mötesplats för de som kanske vill spela något spel tillsammans eller bara konversera.

Discordservern är uppbyggd i olika kategorier som symboliserar olika rum och i de olika rummen finns det flera röstkanaler som representerar bord som man kan ”slå sig ner” vid. Allt detta och mycket mer för att det ska kännas så likt ett riktigt café som möjligt. Se Facebook eventet: Invigning av Rymdcafé!

Det finns ju inget bättre sätt att introducera en ny discordserver på än med en tävling där du kan vinna fina priser! Den 14:e februari, på alla hjärtans dag, kan du som är intresserad av att delta i ett 100 frågor långt Kahoot och ha chansen att kamma hem vinsten slå dig ner i Rymdcaféet! Tävlingen börjar kl. 14:00 men man är såklart välkommen tidigare om man vill snacka av sig inför den stora striden. Alla frågor kommer såklart ha en koppling till rymden så det gäller att spetsa sina rymdkunskaper om man ska vara bland de som kammar hem ett fint pris. Så se till att gå med i discordservern och så hörs vi på alla hjärtans dag!
Länk till discordservern: Rymdcafé

Varma hälsningar Förbundsstyrelsen

PS: om du har frågor eller funderingar kan du höra av dig till forbundsstyrelsen@au.se

Varukorg