Dags att anmäla sig till Marsresan 2021!

Dags för årets Marsresa! I år är det inte möjligt för oss att göra en resa fysiskt tillsammans, så istället får vi göra flera egna lokala resor. Årets Marsresa går till the Sweden Solar System, en modell av solsystemet som spänner över hela Sverige. Tillsammans ska vi besöka så många objekt som möjligt under samma dag! Vi väljer att dedikera denna resa till dess initiativtagare och eldsjäl, nyligen bortgångne astronomen prof. Gösta Gahm.

Resan går av stapeln sista helgen i mars. Lördagen den 27/3 2021 ger vi oss ut på våra lokala resor. Resenärerna kommer i år alltså få göra sina egna resor till sina närmaste objekt i solsystem-modellen. Väl framme vid objektet vill vi att ni tar bilder på er tillsammans med objektet! Du får besöka så många objekt du vill. Vi kommer att ha en fototävling med fina priser. Skicka in dina bidrag på kvällen den 27/3 och delta i uppvisningen av bidragen samt prisutdelning på söndagen den 28/3. Vinnarna får ett varsitt exemplar av boken Jord vatten luft eld, av Gösta Gahm och Lars Kristoferson.

Läs mer och anmäl dig här!

[one_half][/one_half]

[one_half_last][/one_half_last]

Varukorg