Presentation av Sveriges Rymdlagsutredning

Är du intresserad av att veta mer om hur arbetet går till när man stiftar lagar relaterade till rymden? Nu har du chansen att få lära dig mer om arbetet kring utredningen av Sveriges rymdlag den 7:e april kl 15:00!

Just nu pågår en utredning av Sveriges rymdlag. Nu har du som är medlem i Astronomisk Ungdom möjlighet att få lära dig mer om hur arbetet kring utredningen och lagstiftningen går till.

Den 7:e april bjuder vi in dig till en presentation av Rymdlagsutredningen där du sen får ställa frågor om arbetet. Det kommer inte vara möjligt att få reda på vilka överväganden och förslag som de har jobbat fram hittills eftersom arbetet pågår just nu! Utbildningsdepartementet ska redovisa sina förslag i september 2021.

Presentationen kommer hållas på Skype:
Möteslänk
Konferens-ID: 52739233

Om du inte vill ladda ner skype appen kan du gå med i mötet via denna länk och ange Konferens-ID!

Är du inte medlem i AU? Det är gratis att bli medlem och du enkelt bli det här: Bli medlem!

Välkomna!

Bild: Esrange/SSC

Varukorg