Astronomisk Ungdom lanserar Stars Aligned™ – dejtingapp för rymdnördar

I över ett år har Astronomisk Ungdom jobbat på ett hemligt projekt… Några få utvalda medlemmar från förbundet har fått förtroendet att leda utvecklingen av AU:s första mobilapplikation. Nu kan vi äntligen dela vår hemlighet med er!

Vi presenterar Stars Aligned™ – dejtingappen för dig som gillar rymden (18+). Finns nu i App Store och Playbutiken!

Matcha med rymdnördar. Chatta med likasinnade. Gå på rymdiga dejter. Stars Aligned™ är ett enkelt och kul sätt att träffa människor som är precis som du! Svep höger för att skicka gillande stjärnor i någons riktning eller svep vänster för att skicka profilen rakt ner i ett svart hål. Om någon gillar dig tillbaka så står stjärnorna rätt för att kärlek ska kunna utvecklas. Med vår exklusiva chattfunktion specialutvecklat för rymdintresserade singlar kan ni lära känna varandra genom era gemensamma nördiga intressen. Sen är det dags att lämna jorden upp mot stjärnorna för att låta gnistor skapas.

Nu kör vi! Dags att hitta kärleken!

FUNKTIONER
Toppval: Med dagens horoskop kommer vår beprövade algoritm baserat på artificiell intelligens välja ut sex profiler som matchar dig bäst för dagen.
Supernova: Skicka en Supernova för att visa att denna person lyser starkast på din natthimmel. Denna funktion innebär att personen kommer se att du skickat en gilla-stjärna till den.
Flyby: Är du och din crush båda på Kennedy Space Center samtidigt? Med funktionen Flyby får du en notifikation att era vägar har korsats.

Vissa Stars Aligned-funktioner är kanske inte tillgängliga i ditt land eller din region.

SÄKERHET
Säkerhet är viktigt för oss på Stars Aligned™. Du träffar rymdnördar i din takt och på dina villkor! Vi sätter stort värde på er integritet. Därför är alla era meddelanden krypterade med den senaste teknologin. För att vara säker att den du pratar med verkligen är en rymdnörd har vi en verifieringsfunktion kopplat till medlemssystemet eBas. Är personen medlem i AU kommer det synas bredvid namnet på profilen.

PREMIUMFUNKTIONER TILL DEN HÄNGIVNA
Uppgradera till Stars Aligned Plus® för premium-funktioner inklusive bland annat obegränsade likes och obegränsade Supernovor! Försöker du undvika en vattuman? Med Stars Aligned Plus® kan du filtrera dina matchningar på stjärntecken, utbildning, intressen och mycket mer! Allt för att hitta din perfekta matchning! Vill du inte köpa Stars Aligned Plus® kan du såklart använda Stars Aligned™ kostnadsfritt utan premiumfunktionerna.

Är du en av de första 42 som laddar ner appen så får du Stars Aligned Plus® gratis i tre månader! Erbjudandet gäller den 1:a april 2021.

Varukorg