Läs ”Ancillary Justice” tillsammans med SETI-bokcirkel!

 Ancillary Justice av Ann Leckie blir nästa verk som bokcirkeln tar sig an. Tidigare har bokcirkeln bland annat läst Contact av Carl Sagan och Solaris av Stanisław Lem. Det var dags för ett mer modernt sci-fi verk och Ancillary Justice passar det utmärkt!

Boken gavs för första gången ut 2013. Den handlar om den artificiella intelligensen Breq som är den enda överlevaren av förlist rymdskepp. Hon vänder sig emot Radch imperiet i hopp om att ställa dem till svar för det som hänt…

SAGAN har tidigare rekomenderat Ancillary Justice och nu ska vi äntligen läsa den tillsammans! SETI-bokcirkeln träffas 29 april klockan 20:15 för att diskutera boken. Tills dess ska vi ha läst de två första kapitlen. Sedan ses vi samma tid varannan torsdag. Bokträffarna kommer att hållas på föreningens nya discord! Vi ses där!

Anmäl dig genom att fylla i detta formulär.

Varukorg