Teater i Observatorielunden

Nu har du chansen att se Pygméteaterns föreställning Stjärnor utomhus vid det gamla observatoriet i Observatorielunden i Stockholm den 28:e augusti klockan 16:00!

Föreställningen tar oss på en resa genom rymden på upptäcktsfärd i stjärnornas magiska värld. Vi kommer få lära oss om stjärnbilder, vad stjärnor består av och stjärnornas betydelse genom historien. Föreställningen är ca. 30 minuter och anpassad för barn upp till lågstadieålder och familjer. Så ta med hela familjen så kan ni tillsammans få lära er en massa om stjärnor. Efter föreställningen kommer representanter från Astronomisk Ungdoms Stockholmsdistrikt att hålla en visning av Magnethuset för er som vill.

En biljett till föreställningen kostar 120 kr, men om ni är en familj eller en grupp med vänner om minst fyra personer kostar det 100 kr per person. Fyll i formuläret nedan för att boka era biljetter. Om det skulle vara några problem med formuläret hör av er till verksamhetsutvecklare@au.se. Skulle det vara så att det blir dåligt väder är vi istället inomhus i Magnethuset.

Antalet platser är begränsat!

Hoppas vi ses!

Tyvärr går det inte längre att köpa biljetter här. Kontakta verksamhetsutvecklare@au.se vid frågor!

Varukorg