Förhandsvisning av Gagarine med Folkets bio

Förhandsvisning av rymdfilm 20 augusti kl. 21:00 vid gamla observatoriet i Stockholm med Zita Folkets bio!

Den 27 augusti har den franska filmen Gagarine premiär på Folkets bio. Du som är medlem i Astronomisk Ungdom har nu chansen att komma på en förhandsvisning den 20 augusti kl. 21:00 utomhus vid gamla observatoriet i Stockholm. Om det blir dåligt väder tittar vi på filmen i Magnethuset.

Förhandsvisning är kostnadsfri men föranmälan krävs så vi har koll på hur många som kommer. Antalet platser är begränsade.

Gagarine är en film om 16-åriga Yuri som bor utanför Paris i bostadsområdet Cité Gargarine som ska rivas. Yuri drömmer om att bli astronaut och älskar allt med rymden. Han är övergiven av sina föräldrar så de boende i området har blivit hans familj. Tillsammans sätter de sig emot rivningen men behöver en och en flytta därifrån.

Filmen kommer vara på franska med svensk undertext och riktar sig till dig som går på gymnasiet och uppåt. Filmen är ca. 95 min.

Läs mer om filmen och se trailer här!

Är du inte medlem i Astronomisk Ungdom kan du bli det här!

Anmälan till förhandsvisningen är nu stängd!

Vi ses!

Varukorg