Så var återträffen för RFS Stockholm 2021

Under varje upplaga av Rymdforskarskolan lär gruppen av elever känna varandra väldigt väl och bildar en väl sammansvetsad grupp. När programmet är över fortsätter de att hålla kontakten och vänskapen. Ibland arrangeras även återträffar, och för några veckor sedan hade Stockholmsupplagan av årets Rymdforskarskola en efterlängtad reunion. Här följer Hanna Åkermans återgivning av den helgen.

Vi började lördagen med att äta lunch tillsammans i Magnethuset för att sedan köra en femkamp inspirerad av rymdolympiaden från Rymdforskarskolan. Handledargrupperna gick ihop igen och fick än en gång tävla om äran. Den intensiva femkampen bestod av en kubbturnering, en kahoot om RFS, land & rike space edition, ett rymdmusikquiz, och flera partier super ninja! Därefter var det dags för den obligatoriska maffian – något som var en viktig del av vår upplaga. Vi åt sedan middag tillsammans och spenderade resten av kvällen i Magnethuset med att köra maffia, fågelspelet och secret hitler – helt enkelt massvis av bluffspel! En del av oss sov över och vi lämnade sedan Magnethuset på söndagsmorgonen. Det var verkligen superkul att få återse alla igen. Vi längtar redan till nästa reunion!

/Hanna

Varukorg