Häng med SAGAN till Comic Con Stockholm 2023

Nu börjar dagarna bli mörkare, temperaturerna sjunker och vintern kommer allt närmare, men det finns något att se fram emot. Den 4 november är det nämligen dags för SAGAN att dra till Stockholm och gå på Comic Con 2023!

Du som är lika nördig som oss har ju redan full koll på Comic Con och vet att det är typ den största mässan för folk som älskar sci-fi och fantasy och det i alla former. På mässan kommer det finnas allt från författare till serietecknare och kanske framförallt en hel del kända ansikten. Årets gäster kan ni hitta mer om här. Förutom en hel massa coola människor så kommer det finnas en hel massa företag som Nintendo och Warner bros till små företag som säljer allt från dvd:er och serietidningar till alla möjliga samlarobjekt. Hela utställarlistan kan du hitta här.

Det kommer också finnas en hel massa konstnärer, författare, serietecknare, influencers och en hel massa cosplayers. Det finns också några olika scener på mässan och program för dessa kan man hitta här.

I år är det även 10-årsjubileum för Comic Con Stockholm så allt på mässan kommer att vara lite extra i år.

På lördagen den 4 öppnar mässan kl 10:00 och vi kommer att gemensamt åka från Stockholm city ut till mässan. Mässan ligger i Älvsjö, info om hur du hittar till mässområdet om du inte åker med oss hittar du här. För dig som vill åka tillsammans med oss så kan du antingen möta upp oss vid Magnethuset i observatorielunden eller på Stockholms central. Exakta tider kommer ut till alla er som anmäler er på mejl när det börjar närma sig. För dig som vill delta och inte bor i Stockholmsområdet så kommer magnethuset finnas tillgängligt från fredag eftermiddag om du behöver någonstans att sova. Mat, resor m.m får ni själva stå för. Om det finns intresse kan det anordnas lite filmvisning, brädspel spelande och gemensam middag på fredag kväll på Magnethuset för de som skulle vilja det.

Avgiften för att delta med SAGAN är 100 kr per person, och i det ingår en dagsbiljett till Comic Con (ordinarie pris 350 kr), samt möjlighet till övernattning i Stockholm för den som behöver.

Hoppas vi ses!

Varukorg