Häng med på Västkustlägret i sommar!

Vill du se vad västkusten har att erbjuda när det gäller astronomi? Då måste du anmäla dig till Västkustlägret! Lägret håller på 21-25 juli och anordnas av AUs Västdistrikt. Vi har planerat flera aktiviteter och studiebesök i Göteborg, Kungsbacka och Varberg och alla astronomiskt intresserade är hjärtligt välkomna. 

Västkustlägret är för dig som vill träffa och umgås med andra astronomi- och rymdintresserade ungdomar på västkusten. Under lägret kommer vi att ge oss ut på en resa längs västkusten från Göteborg till Varberg, och har planerat en massa aktiviteter och annat skoj på vägen. 

Höjdpunkter

  • Studiebesök på Onsala Rymdobservatorium
  • Föreläsningar
  • Besök på universeum
  • Besök på Slottsskogsobservatoriet
  • Tävlingar och sociala aktiviteter 
  • Grillkväll med stjärnskådning

Vem kan delta?

Alla som går på gymnasiet eller ska börja gymnasiet till hösten och som är med i Astronomisk Ungdom är välkomna att delta. Om du tagit studenten detta året så är du också välkommen! Om du inte redan är medlem i Astronomisk Ungdom kan du bli det här, helt gratis. 

Tid och plats

Lägret börjar den 21/7, i Göteborg, och avslutas den 25/7 i Varberg. Lägret börjar kl. 18:00 med drop in från och med klockan 16.00 på söndagen den 21 juli och avslutas kl 12 torsdagen den 25 juli. 

Deltagaravgift

Västkustlägret har en deltagaravgift på 500 kr. I priset ingår boende, transport och all mat under lägret. Kostnaden till och från lägret bekostas av deltagaren själv. Sista dagen att anmäla sig är den 14/7. 

Resa och packlista

Varje deltagare står själv för kostnaden och bokningen av resan till och från lägret. Mer information, adress till boendet i Göteborg samt packlista kommer att skickas ut till alla deltagare en vecka innan lägret men man kommer behöva ha med något att sova på såsom liggunderlag eller luftmadrass.

Anmälan

Vi i arrangörsgruppen ser verkligen fram emot Västkustlägret och hoppas att vi ses 21 juli. Anmäl dig via knappen nedan senast 14/7

Kontakt

Om du har några frågor, hör gärna av dig till Nova Johansson via mail eller telefon:

nova.johansson@astronomiskungdom.se
073-380 66 77

Varukorg