Följ med på studiebesök hos Novatron på KTH

AU introducerar härmed Stjärnresor! Stjärnresor är kortare studieresor på bara en dag, där vi besöker intressanta platser i Sverige kopplade till astronomi, rymdfart, forskning, eller annat som är intressant för våra medlemmar. Den första stjärnresan går till Novatron i Stockholm den 6 juli. Hoppas att du kan följa med!

Är du intresserad av framtidens otroligt häftiga energilösningar? Missa inte chansen att besöka Novatron Fusion Group, ett företag som ligger i framkant när det gäller utvecklingen av kommersiell fusionsteknik. Upptäck hur Novatrons koncept, utvecklat av den svenska uppfinnaren Jan Jäderberg, erbjuder lösningar på de utmaningar som tidigare hindrat framsteg inom fusionstekniken.

Novatron Fusion Group samarbetar med världsledande fysiker, ingenjörer och akademiska institutioner för att skapa en flexibel och storskalig källa till ren, säker och praktiskt taget obegränsad energi. Genom att effektivisera kärnteknik och minska kostnaderna strävar Novatron efter att göra kommersiell fusion till verklighet så snart som möjligt.

Under besöket får du insikt i den innovativa NOVATRON™-reaktorn, som representerar ett genombrott inom plasmafångst och fusionsteknik. 

Fusion är samma process som driver solen och andra stjärnor, vilket innebär att vi kan skapa samma typ av ren och kraftfull energi här på jorden. Ta chansen att lära dig mer om hur Novatron Fusion Group banar väg för framtidens energiförsörjning och hur du kan vara en del av denna spännande resa. Anmäl dig till studiebesöket och upptäck potentialen i fusionens värld!

Studiebesöket börjar klockan 11:00 den 6 juli, vid Teknikringen 31 på KTH. Observera att det finns få platser, så anmäl dig i tid! Det är gratis att delta!

Varukorg