Nu är anmälan till Astronomilägret 2024 öppen

Sedan sommaren 2013 har AU arrangerat sommarläger för ungdomar. Nu är det äntligen dags för årets upplaga!

I år kommer Astronomilägret att äga rum den 10 – 13 augusti på Aggarpsgården utanför Ängelholm. Det är ett läger för dig som vill träffa gamla såväl som nya AU-vänner för att hänga och göra roliga, rymdiga saker tillsammans. Sista anmälningsdag 27:e juli men eftersom det finns begränsat antal platser gäller först till kvarn! Deltagaravgiften är 450 kr.

Höjdpunkter:

● Lärorika föreläsningar
● Vackra stjärnfall (förhoppnigsvis)
● Sociala aktiviteter och härligt umgänge!

Vem kan delta?
Alla som är mellan 15 och 25 år och är medlemmar i Astronomisk Ungdom kan delta på Astronomilägret 2024. Om detta inte passar in på dig, och du ändå vill delta, skicka ett mail till oss och förklara dina omständigheter.

Anmälan
Mer info och anmälan hittas här! Har du några frågor kan du alltid kontakta oss i arrangörsgruppen på astronomilager@au.se.

Hoppas vi ses i Skåne för ett astronomiskt avslut på sommaren 🌠

// Arrangörsgruppen

Varukorg