Rymdgasquen 2017

Rymdgasquen 2017

Nu är det dags för Uppsalas allra första rymdgasque! Astronomiska föreningen bjuder in dig som är student eller under 25 år till Rymdgasquen 2017 på Norrlands nation! Vi är en förening för ungdomar och studenter i Uppsala som är nyfikna på eller intresserade av astronomi på alla nivåer. Varmt välkomna till en finsittning med tre-rätters middag och underhållning av rymdig karaktär!

Alla som ska delta i gasquen är välkomna på fördrink från 18.dk!

När: 12/5 kl. 18:30 – 23.00
Var: Norrlands nation (nationskort krävs ej!)
Pris: 380/360 kr (med/utan alkohol) + 20 kr för märke
Klädkod: Kavaj, gärna med rymdtouch!

Obs: för att delta i gasquen måste du vara 18-25 år eller student. Nationskort krävs ej.

Anmälan och betalning: Anmälan sker via formuläret nedan, kombinerat med en inbetalning via swisch till 0768373256 (Till styrelseledamot Jennifer Andersson) så fort som möjligt efter din anmälan. Glöm inte att ditt namn ska framgå så vi vet vem som betalat. Antalet platser är begränsade och anmälan är bindande. Om du inte har swisch så kontaktar vi dig via mail med betalningsinformation i god tid innan gasquen.

För att kunna delta på Rymdgasquen måste du vara medlem i föreningen, det blir du enkelt och helt gratis här: https://ebas.astronomiskungdom.se/signups/index/

Länk till facebook-evenemanget (här kommer du att få uppdateringar kring gasquen): https://www.facebook.com/events/202030476958632/

Notera att det inte är något släpp. Tanken är att de som vill, går vidare till någon annan nation efter kl 23 och dansar loss! :)

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Välkommen till Astronomiska Föreningen!

Astronomiska Föreningen är formellt en lokalförening till Astronomisk Ungdom i Uppsala.

Avdelningen bildades strax före årsskiftet 2014/2015 med syfte att främja intresset för astronomi och rymdfart i Uppsala, och vi arbetar för att ge studenter vid Uppsala universitet möjligheten att följa aktuell astronomisk forskning. Astronomiska Föreningens verksamhet är huvudsakligen riktat till studenter vid Uppsala universitet och håller till på Ångströmslaboratoriet i Uppsala. Vi erbjuder bland annat föreläsningar, framförallt populärvetenskapliga sådana, med verksamma forskare vid universitetet, och anordnar dessutom regelbundet observationskvällar för att medlemmarna ska få chansen att lära sig mer om praktisk astronomi. Därutöver kan du hos oss se fram emot rymdiga filmkvällar och regelbundna nyhetskvällar där vi pratar astronomi- och fysikrelaterade nyheter och allmänt filosoferar kring rymd och vetenskap.

Anslut dig till oss!

Bli medlem via detta formulär. Du blir samtidigt medlem i förbundet Astronomisk Ungdom, vilket bl.a. innebär en gratis prenumeration på tidningen Populär Astronomi.

Missa inte att gå med i vår Facebook-grupp! Där hittar du bl.a. information om kommande evenemang och kan lära känna andra medlemmar. Du är också välkommen att gilla vår Facebooksida!

En ung lokalavdelning besöker Max Tegmark i Stockholm.
Theory of Everything

Kontakta oss

Epost: af@astronomiskungdom.se

Vill du ha mer information om vår förening, undrar du någonting, eller har du kanske en strålande idé? Tveka då inte att höra av dig genom att maila till af@astronomiskungdom.se! Vi är glada över din nyfikenhet och kommer att höra av oss inom kort. Om du vill bli medlem hos hos och redan är medlem i någon av Astronomisk Ungdoms övriga föreningar kan du kontakta oss så ordnar vi det, eller fylla i google-formuläret ovan. Vi svarar också gärna på frågor från dig som är intresserad av att börja studera fysik och astronomi vid Uppsala universitet och hur du som student får ut så mycket som möjligt av ditt medlemskap i vår förening.

Du är varmt välkommen att kontakta Astronomiska Föreningen! Vi ser fram emot att höra av dig.