Västra Götalandsdistriktet arrangerar Space Camp för dig mellan 10 och 12 år!

Äntligen är det dags igen! Västra Götalandsdistriktet, VGD, kommer tillsammans med Hallands Astronomiska Sällskap och CASSIOPEJA att arrangera ett roligt och lärorikt astronomiläger för barn i åldrarna 10-12 år. Lägret äger rum 30-31 juli på Plönninge Observatorium. Under lägret kommer deltagarna få lära känna andra rymdintresserade, ha stjärnskådning, leka rymdiga lekar och göra andra mysiga lägeraktiviteter samt ta del av presentationer om rymden! En chans ni bara inte vill missa! Anmäl dig senast den 27:e juli. Det är först i kvarn som gäller vid anmälan.

När:

Lägret börjar lördag den 30:e juli 10:00 och avslutas söndag den 31:a juli 15:00

Plats

Science Safari / Hallands Astronomiska Sällskap

Lärdômen Plönninge 477, 305 61 Harplinge

Latitud 56.734373 Longitud 12.748024

Vägbeskrivning:

För att ta sig från Halmstad Centrum till observatoriet kan ni ta busslinje 330 och gå av vid station Plönningevägen Harplinge. Samling kommer att ske på observatoriet klockan 10 den 30:e juli.

Vem kan delta?

Alla som är mellan 10 och 12 år och är medlemmar i GAUSS eller CASSIOPEJA är välkomna att delta med målsmans tillstånd. Det är helt gratis att vara medlem och genom att vara medlem missar ni inte våra framtida evenemang!

Bli medlem i GAUSS här: ebas.astronomiskungdom.se/blimedlem/gauss.

Bli medlem i CASSIOPEJA här: ebas.astronomiskungdom.se/blimedlem/cassiopeja.

Alla är välkomna att delta. Det viktigaste är en nyfikenhet att lära sig mer om rymden!

Anmälan och kostnad

Lägret kostar 200 kr och du anmäler dig längre ner på sidan. Vi står för alla utgifter på plats, men du står själv för din resa till och från observatoriet. Vi i Astronomisk Ungdom vill inte att ekonomi ska vara ett hinder för att delta på våra läger därför har vi en understödsfond där du som behöver kan söka bidrag för anmälningsavgiften och/eller resan till lägret. Ansök om stöd här! 

Anmälan är bindande och antalet platser är begränsade, så om du får förhinder från att delta är det jätteviktigt att du meddelar oss det så snart du bara kan så att vi kan erbjuda din plats till någon annan. Observera att ni ska få en bekräftelse per e-post att er anmälan är mottagen för att garanteras en plats. Får ni ingen bekräftelse bör ni meddela oss så fort som möjligt, så att vi kan undersöka vad som gått snett.

Sista anmälningsdag är 27:e juli, eller fram till alla platser är fyllda.

Kontakt

Har du några frågor om Space Camp i Halmstad? Tveka inte att kontakta oss via astrolagervg@astronomiskungdom.se eller  julia.martensson@astronomiskungdom.se

Vi ses i sommar! // Julia Mårtensson, Sebastian Löf, Alex Berglund & Lukas Nielsen

Varukorg