Snart stänger anmälan för AUrora Borealis!

Nu är det inte långt tills anmälan stänger för AU:s vinterläger AUrora Borealis i Kiruna! Den 9 december är sista anmälningsdatum för vad som kommer att bli Sveriges nordligaste, kallaste och häftigaste astronomiläger! I projektgruppen är vi otroligt taggade och jobbar stenhårt för att göra jullovets sista dagar oförglömliga.

På schemat finns allt ifrån föreläsningar, workshops och diskussioner till studiebesök på raketbasen Esrange och Institutet för Rymdfysik, observationer vid Bengt Hultqvist-observatoriet samt naturligtvis snölekar och vinteraktiviteter. Vi kommer att bo tillsammans i Rymdgymnasiets lokaler och under lägret kommer hela rymdstaden Kiruna att utforskas.

Mer information, schema och anmälan hittar du på lägrets sida.

Tveka inte att anmäla dig!

//Hera

Varukorg