Stöd crowdfunding-kampanj för att skicka tyglejonet Rufs till rymden

Som vi tidigare skrivit om här på bloggen så har det startas ett otroligt coolt projekt för att skicka upp den första svenska amatörsatelliten. Projektet heter Rufs:Rymdlejonet, och ämnar att skicka upp ett tyglejon i omloppsbana kring Jorden för att visa att allt är möjligt och för att inspirera till större drömmar.

Nu har crowdfunding-kampanjen för projektet kört igång på fundedbyme.com

Kolla in videon som beskriver projektet och läs mer på projektets hemsida rufsklubben.se

Vi i Astronomisk Ungdom tycker att detta projekt är bland de häftigaste som någonsin gjorts. Att i princip vem som helst idag kan skicka upp egna satelliter till omloppsbana visar verkligen vilken tid vi lever i. Gör gärna som AU och stöd Rufs resa till rymden!

 

partner
Astronomisk Ungdom är en officiell partner till Rufs-projektet.
Varukorg