Fantastiska insatser under Värvarveckan 2017

I höstas gick Astronomisk Ungdoms stora värvarvecka av stapeln! Bland våra medlemsföreningar anordnades en tävling, där ett fint pris utlovades till den förening som lyckades värva flest medlemmar under veckan. Här presenterar vi den vinnande föreningen, och för dig som vill hjälpa oss att nå ut till ännu fler barn och ungdomar på din skola, idrottsförening eller universitet finns det snygga posters att få hemskickade gratis.

Stort tack till samtliga medlemsföreningar som kämpade hårt för att värva medlemmar och sprida ordet om Astronomisk Ungdoms alla verksamheter och föreningar under Värvarveckan 2017! Tävlingen pågick 18:e – 24:e september i samband med Astronomins dag och natt, och många medlemmar över hela Sverige stod på skolor, torg och festivaler och informerade intresserade barn och unga om möjligheterna att utveckla sitt rymdintresse tillsammans med oss i Astronomisk Ungdom.

Vinnande förening är ingen mindre än KTH Rymdsällskap, som förra året kickade igång sin verksamhet på KTH i Stockholm. Fantastiskt bra kämpat! KTH Rymdsällskap har fått en ordförandeklubba med föreningens namn ingraverat.

Du kan läsa mer om värvartävlingen här, och tagga inför 2018 års värvarvecka då Astronomisk Ungdom återigen kraftsamlar för att så många som möjligt ska ha hört talas om Sveriges gemenskap för unga med rymdintresse. Vi arbetar så klart året om för att allt fler rymdintresserade ungdomar ska hitta till oss, och vill du vara med och bidra kan du när som helst maila kansliet på kansli@au.se och få våra snygga posters hemskickade helt gratis. Våra posters kan du sätta upp i skolan, på biblioteket, i din idrottsförenings lokaler och på andra anslagstavlor (glöm inte att se till att du har tillåtelse att sätta upp posters där du sätter upp dem). Du kan så klart få några extra hemskickade att sätta upp hemma i sovrummet som tack för hjälpen!

Tillsammans ska vi göra 2018 till de år då alla barn och unga har hört talas om möjligheten att bli medlem i Astronomisk Ungdom!

Som belöning för sin goda insats under Värvarveckan 2017 får KTH Rymdsällskap en ordförandeklubba med föreningens namn ingraverat.
Varukorg