Astronomisk Ungdom anordnar varje år ett flertal läger för astronomi- och rymdintresserade barn och ungdomar. Här hittar du mer information om alla läger som kommer att gå av stapeln i år. Under Astronomisk Ungdoms läger får du träffa nya vänner och delta i mysiga lägeraktiviteter, samtidigt som du får möjligheten att lära dig mer om astronomi och rymdteknik tillsammans med 20-30 andra rymdintresserade. Inga förkunskaper krävs. Klicka på respektive ordinarie läger för mer information.

För gymnasieelever (ca 16-19 år):

För medlemmar som är eller vill bli engagerade i AU (ca 15-25 år):

För alla ungdomar som är medlemmar (ca 13-25 år):

Robin Djerv, tidigare lägerdeltagare:

”Att åka på Astronomisk Ungdoms läger är något helt fantastiskt, det är därför jag har åkt dit hela tio gånger! Att träffa andra rymdintresserade på det sättet går knappt att beskriva i ord. Inte nog med att man upptäcker nya platser i Sverige och lär sig nya saker; man får också så många nya vänner!

Koncentrationen av likasinnade skapar en lägeratmosfär som inte kan beskrivas utan att upplevas, och om man har ett minsta intresse för rymden så bör man absolut delta; det finns inget att förlora och så mycket att vinna. Atmosfären är unik i sig och minnena är helt oförglömliga! Äh vad finns det mer att säga? Packa väskan och kom med så fort som du kan! ”

Varukorg